ΟΜΠ Rongxiangrui Xiamen. & Exp. Co., ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Xiamen Rongxiangrui Imp. & Exp. Co., Ltd

Xiamen Rongxiangrui Imp. & Exp. Co., Ltd

1
Xiamen Rongxiangrui Imp. & Exp. Co., Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Εξαγωγή pc : < 10%

ΟΜΠ XIAMEN RONGXIANGRUI. &EXP. Co., ΕΠΕ είναι κατασκευαστής Walkie-Talkie, του κινητού ραδιοφώνου, του επαναλήπτη, των εξαρτημάτων με τις εξοπλισμένες καλά εξεταστικές εγκαταστάσεις και της ισχυρής τεχνικής δύναμης.

Με ένα ευρύ φάσμα, μια καλή ποιότητα, λογικές τιμές και μοντέρνα σχέδια, τα προϊόντα μας είναι εκτενώς χρησιμοποιημένη δημόσια ασφάλεια, πολιτική αεροπορία, ναυτιλία, σιδηρόδρομος, συντήρηση νερού, υπηρεσία, κατασκευή και άλλες βιομηχανίες και άλλες βιομηχανίες.

Τα προϊόντα μας αναγνωρίζονται ευρέως και εμπιστευμένος από τους χρήστες και μπορούν να ικανοποιήσουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες.

Η επιχείρησή μας είναι βασισμένη σε υψηλό - η ποιότητα και οι υψηλές υπηρεσίες, ο στόχος μας είναι να προωθηθεί η ανάπτυξη και να δημιουργηθούν τα νέα εμπορικά σήματα που θα ήταν ένα αμοιβαίο όφελος και για τις επιχειρήσεις και θα επετύγχαναν μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση. «Η ΠΙΣΤΗ, ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΊΑ, ΑΜΟΙΒΑΊΟ ΌΦΕΛΟΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΥΘΥΝΗ» είναι τιμές πυρήνων της επιχείρησής μας.

Χαιρετίζουμε ειλικρινά όλες τις έρευνες και από τις εσωτερικές και υπερπόντιες επιχειρήσεις για τη συμπαθητικές συνεργασία και τις φιλίες

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen Rongxiangrui Imp. & Exp. Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Emily

Τηλ.:: 13696997250

Φαξ: 86-592-5281909

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς